Stadsprijs Geraardsbergen voor profs
Home Stuur e-mail Twitter Facebook
Fotoslideshow
Podium
Sponsoring
Sportverbond Geraardsbergen

Sportverbond Geraardsbergen

Waar voor Uw geld !

De Stadsprijs Geraardsbergen is een organisatie van het Sportverbond Geraardsbergen. De ‘oudste kermiskoers voor profs van ’t land’ krijgt ondersteuning van de Stad Geraardsbergen en van een uitgebreide groep van sponsors. Onze partners kunnen rekenen op een faire tegemoetkoming voor hun investering.

Wij bieden u waar voor uw geld. Uw bedrijfslogo en -gegevens krijgen in onze campagne een prominente plaats, u kunt als sponsor ook rekenen op tal van faciliteiten zoals een volgbewijs voor het volgen van de wedstrijd met eigen promowagen, ruimte voor promostanden, vlaggen en spandoeken in de vertrek- en aankomstzone, een VIP-café, VIP-receptie en VIP-diner (zittend), enz.

Naast een uitgebreide campagne waarin het logo van de sponsors wordt meegenomen en uw advertentie in de Stadsprijskrant, wordt uw bedrijf in de kijker geplaatst via spandoeken, vlaggen, e.a in de vertrek- en aankomstzone. Sponsors kunnen tevens rekenen op tal van faciliteiten zoals een volgbewijs, ruimte voor promostanden, een VIP-café, VIP-receptie met diner (zittend).

Voor meer informatie en VIP-kaarten contacteer ons vrijblijvend:

op ons GSM-nr (+32 34 494 45 29 19) of mail ons.

Wij brengen u graag een bezoekje voor verdere bespreking.

"100 joar kerremeskoers in Giesbaargen"

Boek ‘100 joar kerremeskoers in Giesbaargen. De Stadsprijs in woord en beeld’. BESTELLEN KAN <HIER>

JavaScript